Skræddersyet løsning

 

Har du brug for en skræddersyet løsning?

Mange virksomheder oplever i dag et stigende behov for en skræddersyet webløsning. Hos TC Systems arbejder vi hårdt for at levere en løsning, som passer perfekt til dig. Du får en leverandør, som har stor erfaring med skræddersyede løsninger. Nogle af dem kan du læse mere om her.


 

En skræddersyet løsning til dig

Gennem tiden har vi løst mange unikke opgaver for både private virksomheder og offentlige instanser. Du kan se et udvalg af vores skræddersyede løsninger lige her (link til Referencer).
 

Vores kunder har fået leveret løsninger der spænder fra et system til egenkontrol til fødevarebranchen, borgersagssystemer der inkluderer budgettering, systemer til mødebooking, brugerstyring, styring af sagsmapper eller udviklet syrveys, mødekalendre og meget andet.
 

Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig videre i forløbet. Kontakt TC Systems her eller ring på 6077 0050. Lad os tage en snak om dine behov for en skræddersyet løsning.


 

Unikke webløsninger

Stort, småt, kompleks eller simpelt. Hos TC systems får du den løsning, du har behov for. Den kan altid udvikle sig i takt med tiden og din forretning. Det betyder, at du selv vælger, hvor mange funktioner, din webløsning skal have. Du kan begynde med noget ret enkelt og efterhånden som dine behov opstår, kan vi udbygge løsningen, så den altid lever op til dine krav. Samtidig taler alle dine forskellige applikationer sammen - så du har en sammentømret webløsning, der altid fungerer. 

 

 

Kundecase Mortalin Elektronisk Egenkontrol

Elektronisk egenkontrol er til dig, der arbejder med fødevarer og gerne vil have styr på egenkontrol og fødevaresikkerhed.


 

 

 

Vil du vide mere om skræddersyet løsninger?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du finder vores oplysninger lige her. Se nogle af de mange virksomheder vi har hjulpet med at få en unik hjemmeside, klik her.

TC SYSTEMS
Adelgade 38
8660 Skanderborg


Telefon: (+45) 6077 0050
E-mail: info@tcsystems.dk

www.tcsystems.dk

TC Systems > Facebook side
TC Systems Googleplus+
TC Systems LinkedIn

TC Systems

Velkommen
 

CMS hjemmeside

CMS hjemmeside

Grafisk design

Resposive webdesign
 

Webshop

Webshop

Online betaling

Medicinhåndteringskursus

Kursus i Medicinhåndtering
 

Skræddersyet løsninger

Skræddersyet løsninger
 

Referencer

Referencer
 

Kontakt

Kontakt os