Joomla LMS

 

E-learning Joomla LMS

Vil du i gang med at arbejde med e-learning systemer? Så er Joomla LMS den helt rigtige løsning. Med Joomla LMS får du et modul, som fuldt ud kan integreres med i Joomla CMS. Det giver jer mulighed for at udbyde effektiv undervisning, opgaver og udføre test. Samtidig er administrationen nem og overskuelig.
 

Systemet benyttes med stor success af erhvervsbranchen og uddannelsesinstutioner. Systemet indeholder alle de funktioner
som et professionelt system skal have.


joomlalms 


Hvorfor Joomla LMS

Det går stærkt i IT-branchen. Derfor har du brug for et system, som konstant vedligeholdes og opdateres, så det opfylder de nyeste krav og standarder. Det får du med Joomla LMS. Når du vælger TC Systems som samarbejdspartner i forbindelse med e-learning systemer, rådgiver vi både før, under og efter opgaven er løst. Det sikrer dig et brugbart og sikkert e-learning system.


 

Opbygning af og uddannelse i e-learning systemet

Typisk opbygger vi systemet i samarbejde med din IT-afdeling. Hvis du ønsker det, hjælper vi gerne med at løse hele opgaven. Dine undervisere og din administrator bliver uddannet i at bruge systemet. Det bliver dine brugere naturligvis også.

 

joomlalms tracking


Efter endt uddannelse, kan din virksomhed selv varetage e-learning systemet og administrationen. Vi sørger for, at du får brugt de rigtige e-learning udviklingsværktøjer. Det gør dig i stand til selv at lave og implementere dynamiske undervisningsmaterialer i dit e-learning system. Læs mere om udviklingsværktøjer.


 

Ønsker du at vide mere?

kontakt os for en uforpligtigende snak samt en demonstration af e-learning systemet. 

 

  

Joomla LMS Partner

TC Systems er Joomla LMS partner, læs mere om Joomla LMS her.

 


TC SYSTEMS
Adelgade 38
8660 Skanderborg


Telefon: (+45) 6077 0050
E-mail: info@tcsystems.dk

www.tcsystems.dk

TC Systems > Facebook side
TC Systems Googleplus+
TC Systems LinkedIn

TC Systems

Velkommen
 

CMS hjemmeside

CMS hjemmeside

Grafisk design

Resposive webdesign
 

Webshop

Webshop

Online betaling

Medicinhåndteringskursus

Kursus i Medicinhåndtering
 

Skræddersyet løsninger

Skræddersyet løsninger
 

Referencer

Referencer
 

Kontakt

Kontakt os