Analyseværktøj - Google Analytics

 

Ved du, hvad du får ud af dine investeringer på nettet? Kan dit nuværende arbejde med søgemaskineoptimering betale sig? Får du nok ud af dine online-annoncer? Der er nok at måle på, når det kommer til din virtuelle markedsføring. Det skal jo helst kunne betale sig og mere til. 


 

Google Analytics

Hos TC Systems indrømmer vi gerne, at Google Analytics er et af vores foretrukne analyseværktøjer. Det gør det let for dig at se, hvad du får ud af din investering på nettet. Du får både et grafisk overblik og kan undersøge, om du bruger de rigtige søgeord.
 

Med Google Analytics tilknyttet din hjemmeside, kan du se, hvor mange besøgende du har. Du kan få svar på: Hvor har de fundet dig? Hvad kigger de mest på? Hvor længe bliver de på din hjemmeside? Hvor befinder de sig fysisk i verden? Alt det, der gør det endnu lettere for dig at komme helt tæt på dine kunder og give dem det, det har behov for på din hjemmeside.


 

Kom i gang med analyseværktøjer 

Mangler du indsigt i Google Analytics? Ved du ikke helt, hvad du kan bruge analyseværktøjer til? Er du i tvivl om, om analyseværktøjer er noget for dig? Vi hjælper dig med at komme godt i gang og få mest muligt ud af analyserne. Kontakt TC Systems, så tager vi en snak om, hvad du kan bruge analyseværktøjer til. 

TC SYSTEMS
Adelgade 38
8660 Skanderborg


Telefon: (+45) 6077 0050
E-mail: info@tcsystems.dk

www.tcsystems.dk

TC Systems > Facebook side
TC Systems Googleplus+
TC Systems LinkedIn

TC Systems

Velkommen
 

CMS hjemmeside

CMS hjemmeside

Grafisk design

Resposive webdesign
 

Webshop

Webshop

Online betaling

Medicinhåndteringskursus

Kursus i Medicinhåndtering
 

Skræddersyet løsninger

Skræddersyet løsninger
 

Referencer

Referencer
 

Kontakt

Kontakt os