Intranet løsning

 

Godt intranet - glade medarbejdere

Har du behov for at lette jeres interne arbejdsgange? Giver det mening at samle jeres information og nyheder et sted, så de altid tilgængelige? Et godt intranet er ikke længere kun en intern virtuel opslagstavle. I dag kan intranet bruges til mange forskellige formål og opfylde en lang række af virksomhedens behov.
 

Med godt intranet har dine medarbejdere alle informationer og værktøjer lige ved hånden. Du kan samtidig forbinde intranettet med din virksomheds andre it-systemer. Det sparer tid for både dig og medarbejderne - og giver et meget bedre overblik.

Vil du vide mere om, hvad intranet kan gøre for din virksomhed? Så kontakt os for en Intranet demo


 

Intranet er meget mere

Sidder dine medarbejdere på flere lokationer? Samarbejder de i stor stil på tværs af afdelinger eller landegrænser? Med et godt intranet mærker du en markant forbedring af den interne kommunikation. Samtidig bliver det lettere for dine medarbejdere at dele viden - og arbejde struktureret med dokumentstyring. De skal kun et sted hen for at finde alt det, de skal bruge for at løse deres arbejdsopgaver. 


 

Velfungerende intranet

Med et responsivt intranet fra TC Systems får du adgang til mange moduler. De har brugsklare funktioner som gør det let at opbygge et velfungerende intranet. Du vælger de relevante moduler ud, så du får den helt rette, skræddersyede løsning.
 

Få styr på nyhedsformidling, debatfora, dokumenthåndtering og vidensdeling. Med funktioner som ferie- og fraværsregistrering, kursusadministration og rejseafregning kan du effektivisere både individuelle og gruppeorienterede arbejdsopgaver. 


Læs mere om vores intranet system her.


Intranet løsningMobilt intranet løsning

Intranet fungere på alle enheder computer, tablet og mobiltelefon


 

Dynamisk intranet

I dag er intranettet ikke længere en statisk funktion. Det har en dynamisk form og skal følge med medarbejdernes behov og virksomhedens udvikling. Når du vælger TC Systems, får du et responsivt intranet, som kan udvikle sig sideløbende med din forretning. Det kommer virksomheden, dine medarbejdere, kunder og leverandører til gavn. 


 

Intranet demo

Prøv vores intranet demo fyldt med spændende funktioner og lækkert design. Kontakt os for at prøve vores Intranet demo.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe på telefon (+45) 6077 0050 eller udfylde nedenstående formular evt. med ønsket dato/tid, så vender vi tilbage til dig.

Et udvalg af kunder som vi har lavet Intranet for: 


  
  


 


 


 


 


 
 

 


 


 


 

 

Cases

Se nogle af de mange virksomheder vi har hjulpet med at få en unik hjemmeside, klik her.


  

TC SYSTEMS
Adelgade 38
8660 Skanderborg


Telefon: (+45) 6077 0050
E-mail: info@tcsystems.dk

www.tcsystems.dk

TC Systems > Facebook side
TC Systems Googleplus+
TC Systems LinkedIn

TC Systems

Velkommen
 

CMS hjemmeside

CMS hjemmeside

Grafisk design

Resposive webdesign
 

Webshop

Webshop

Online betaling

Medicinhåndteringskursus

Kursus i Medicinhåndtering
 

Skræddersyet løsninger

Skræddersyet løsninger
 

Referencer

Referencer
 

Kontakt

Kontakt os